info@roseb.se 08-179090

Byta Tak Västerås

Vi på Roseb AB kan idag hjälpa dig med din takrenovering eller när du ska byta tak i Västerås med omnejd och vi hjälper gärna dig vidare med en god planering av ditt projekt, tillsammans med hållbart och kvalitativt material. Vi är specialister på plåttak, tegel och andra olika taktyper. Vi erbjuder idag takbyte och takrenovering i Västerås, Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg och Surahammar. För att du ska bli så nöjd som möjligt när det är dags att byta tak, är det också viktigt med kommunikation. Du kan skicka in ett meddelande om ditt projekt direkt på vår hemsida, eller ringa oss och prata med oss. Vi har också möjlighet att ta fram en riskanalys och åka iväg på en inspektion av ditt projekt, för att sedan ta fram en prisplan, en tidsintervall och annan nyttig information gällande ditt takbyte.

 

byta-tak
byta tak i Stockholm

Har du frågor om din takrenovering?

Du kan kontakta oss på vår email info@roseb.se eller genom att skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär som du hittar på webbplatsen. Det går också att ringa till oss direkt på 08-17 90 90 och mobilnummer 070-236 26 19. Behöver du byta tak på din villa, fastighet eller rad hus så hjälper vi dig. Vi utför Takbyten i Västerås. Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg och Surahammar. Du kan kontakta oss idag och ta del av vår kostnadsfria rådgivning gällande renoveringen eller när det är dags att byta tak.

Det är viktigt att underhålla taket och idag kan vi erbjuda rådgivning gällande byte av tak eller takrenoveringen. Vi är experter inom olika material av tak, som till exempel plåttak eller andra taktyper. Vi innehar alla certifikat och utbildningar som krävs när det gäller säker el och vatten. Är du berättigad kan du även nyttja 30% ROT-avdrag när du anlitar oss. Vi utför takbyten och takrenovering i Västerås, Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg och Surahammar.

 

BYTA TAK I VÄSTERÅS

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert på ditt Takbyte

Kontakta oss