info@roseb.se 08-179090

Dränering Eskilstuna

Dränering är viktigt om du vill skapa en bra och beboelig inomhusmiljö i din källare. Både fuktskydd och värmeisolering behåller värmen i källaren och det kan också minska riskerna för allergier. Vi på Roseb AB utför dränering av fastigheter, villor och bostäder i Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa och Vingåker. Vi erbjuder dig mer än gärna kostnadsfri rådgivning gällande dräneringen och det går att nå oss på mail, telefon eller via vårt kontaktformulär. Skulle fukt ta över din husgrund eller källare kan mögel skapas. Därför är det viktigt att ett väl utfört dräneringsarbete genomförs. Arbetsprocessen skiljer sig från bostad till bostad och hur markförhållandena ser ut på respektive plats. Vi på Roseb AB har möjlighet att åka iväg till dig för en kostnadsfri riskanalys och inspektion innan dräneringen. Du kan nå oss på telefonnummer 08-17 90 90. Vi har också ett kontaktformulär direkt på hemsidan där du kan skicka iväg ett meddelande om din dränering i Stockholm, eller via mail till info@roseb.se. Den rådgivning vi erbjuder är helt kostnadsfri.

Dränering i Eskilstuna med omnejd

När det handlar om arbetsprocessen är alla projekt unika. Detta eftersom markförhållandena och husbyggen är annorlunda beroende på hur fastigheten, villan eller huset är uppbyggt. Vi kommer gå igenom det som behöver fixas med dig och kan via en kostnadsfri inspektion ta fram möjlighet, pris och tidsintervall gällande den dränering som behöver göras. Är du berättigad till ROT-avdraget kan du också nyttja ett 30% skatteavdrag när du anlitar oss. Vi utför våra tjänster i Södermanlands områden som Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa och Vingåker. Vi på Roseb AB vet hur viktigt det är att anlita en firma som känns trygg och säker. Vi innehar alla nödvändiga certifikat som krävs när det gäller just dränering av villor, hus och byggnader. Vi erbjuder alltid kostnadsfri rådgivning inför ert projekt, oavsett hur litet eller stort det är. Att lyssna på våra kunder och göra dem nöjda är vår vision.

När bör man anlita dränering till bostaden?

Har din fastighet eller bostad en källare kan den drabbas av översvämning. Det finns också risk att det skapas extra fukt i andra utrymmen i bostaden. Fukt som inte torkar kan leda till mögel, vilket i sin tur leder till sjukdomar och annan problematik eller dyrare renoveringar. Behöver du anlita dränering i Södermanland kan vi på Roseb AB hjälpa dig vidare. Vår prioritering är att lyssna på våra kunder, för att skapa ett resultat de känner sig riktigt nöjda med. Det går att kontakta oss via vårt kontaktformulär, via telefonnummer 08-17 90 90 eller mobilnummer 070-236 26 19. Vill du hellre skicka in ett mail är vår email: info@roseb.se.

Du kan beskriva det som behöver göras och sedan kommer vi snabbt svara dig angående projektet. Vi har även möjlighet att åka iväg till fastigheten eller huset för en inspektion samt en riskanalys, där vi sedan kan ta fram en offert gällande renoveringen som behöver utföras. Vi utför dränering i Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa och Vingåker med omnejd.

Det kan bli riktigt dyrt att renovera ett hus eller en byggnad som har fått fuktskador, eller ännu värre – när det har börjat mögla. Genom att dränera bostaden skapas det bättre förutsättningar för vatten och fukt att försvinna från källare eller husgrund. Vi på Roseb AB har genom åren fullföljt många framgångsrika projekt när husgrunder och källare behöver dräneras. Letar du efter dränering i Södermanland med omnejd, ta då kontakt med oss ås kan vi hjälpa dig vidare.

DRÄNERING I ESKILSTUNA

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Dränering

Kontakta oss