info@roseb.se 08-179090

Dränering Västerås

Vi på Roseb AB kan hjälpa dig att dränera villor, hus och byggnader i Västerås. Det är viktigt att dränera husgrund eller källare. Det kan leda till bekvämare inomhusmiljö. Ett kvalitativt fuktskydd och värmeisolering är essentiellt för att behålla en god värme i din källare. Det hjälper också till att minska allergier i kallare utrymmen. Vi utför dränering i Västmanland med omnejd och kan hjälpa dig med dräneringen i orter som Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar och Västerås.

Du kan smidigt nå oss via vårt kontaktformulär, via mail eller över telefon. Utöver det har vi även möjlighet att åka iväg för att göra en riskanalys gällande dräneringen, för att se hur vi kan lägga upp planeringen. Genom vår kostnadsfria konsultation kan vi ta fram pris, möjlighet och tidsintervall när du ska hyra dränering i Västmanland med omnejd. Du kan även ta del av 30% ROT-avdrag ifall du är berättigad till det. Roseb AB fokuserar på hög kvalité, grundligt arbete och nöjda kunder.

Dränering av fastigheter, villor eller hus i Västerås

Skulle fukt ta över din husgrund eller källare, finns det stor risk för fuktskador eller mögel. Detta kan vara skadligt och är ingenting som man bör vara eller bo nära. Därför är det viktigt att varje hus eller villa som har en husgrund eller källare dräneras. Vi kan idag åka iväg till dig för att där ta fram en riskanalys gällande dräneringen. På så sätt kan vi se vad för slags möjligheterna som finns, hur lång tid dräneringen lär ta och vad det kan kosta. Du kan ta kontakt med oss redan idag för kostnadsfri rådgivning och det går att nå oss över telefon, via kontaktformuläret och på vår email info@roseb.se.

Varje husgrund är annorlunda och därför kommer dräneringens planering variera beroende på hur markförhållandena ser ut. Det finns vissa fastigheter och hus som är enklare att dränera, samtidigt som det finns hus som krävs lite mer planering, då dräneringen kan vara mer utmanande. Det är större problem med dränering i hus som har en husgrund uppbyggd av lerjord. Husgrunder som däremot är uppbyggda av grus eller sand har enklare att bli av med vattnet och därmed är det enklare att genomföra dräneringen.

Vi på Roseb AB utför dränering i Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar och Västerås. Vi kan också åka iväg och hjälpa i Stockholm samt Södermanland med omnejd. Vi åker gärna iväg till din fastighet eller ditt hus för en vidare riskanalys om vad som behöver göras. Skulle du ha frågor om dräneringen kan du kontakta oss på vår mejladress info@roseb.se, telefonnummer 08-17 90 90 eller mobilnummer 070-236 26 19. Beskriv ditt projekt och vad som behöver göras, så tar vi sedan kontakt dig så snabbt som möjligt.

Förebygg fukt- eller vattenskador

Byggnader och fastigheter som har källare löper större risk att få vattenskador eller fuktskador. Genom dränering kan du minska dessa risker. Vi på Roseb AB finns här för att hjälpa dig med din dränering i Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar och Västerås. Vi kan åka hem till dig för en kostnadsfri riskanalys och konsultation om vad som behöver göras. Slipp höga renoveringskostnader och minska risken för skador genom en kvalitativ och grundläggande dränering. Vår rådgivning är alltid kostnadsfri och vi vill gärna så våra kunder så nöjda som möjligt. Det är bara kontakta oss med din förfrågan och därefter löser vi det tillsammans med dig. Ta kontakt med oss för en kostnadsfri offert redan idag.

DRÄNERING I VÄSTERÅS

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Dränering

Kontakta oss