AdobeStock_96523709-1030x687 (1)

Fasadrenovering & Fasadbyte

Vi utför alla typer av fasadtjänster på fastigheter inom Stockholm, Eskilstuna, Västerås området, bland annat fasadbyte och fasadrenovering. Rådfråga oss gärna så hjälper vi till med att se till så att du ska bli så nöjd som möjligt med din fasadrenovering. Vi utgår ifrån att använda oss av högsta kvalitet och säkerställer alltid att du ska bli nöjd.

Specialiserade på att renovera fasader i puts och trä

Vi är specialister på att återställa tak och fasader till ursprungligt skick genom en grundlig fasadrenovering. Våra fasadmontörer är specialiserade på att renovera puts- och träfasader.

Kostnadsfri inspektion & riskanalys - Fasadrenovering

Just nu erbjuder vi en kostnadsfri konsultation av ert projekt och där vi även kommer bort för en inspektion/riskanalys av ert projekt för att kunna göra en bedömning av möjlighet, pris och tid.

Kontakta oss via telefon eller mail på:
Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Frågor om Fasadrenovering?

Rådfråga oss gärna så hjälper vi till med att se till så att du ska bli så nöjd som möjligt med din Fasadrenovering. Vi utgår ifrån att använda oss av högsta kvalitet och säkerställer alltid att du ska bli nöjd. Vi utför Fasadrenovering i Stockholm med omnejd.

Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Fasadrenovering Arbetsprocess

Vid en fasadrenovering i Stockholm eller vart arbetet ska utföras så reser vi en ställning runt fastigheten och för att alla ytor som inte ska behandlas skyddar vi med skyddsintäckning.

ÄR DU ROT BERÄTTIGAD?

Vi inkluderar 30% skattereduktion i din offert om du är berättigad för den tjänsten vi utför.

Fasadrenovering Brochyr

Construction-Brochure-Sample

Service-Brochure.PDF