info@roseb.se 08-179090

Fönsterrenovering Stockholm

Hos oss på Roseb AB genomför vi fönsterrenovering. Det kan handla om allt mellan glasbyte, omkittning, trälagning, träarbeten, nya tätningslister och målning där vi idag utför tjänsterna i Stockholm med omnejd. Är det glasbyten du är ute efter erbjuder vi energisparande alternativ och ljudisolerande glas. Vi strävar efter att göra alla våra kunder nöjda efter fönsterrenoveringen och idag
kan du ta del av kostnadsfri rådgivning både över telefon och via mail.

Under fönsterrenoveringen ser vi till att ta med ytterbågen eller bågen till vår verkstad, där vi utför en grundlig behandling av den. Fönsterkarmen fixas till inifrån lägenheten. När det gäller tidsperioden för din fönsterrenovering skiljer sig denna åt beroende på vad som behöver göras. Du kan kontakta oss via kontaktformuläret på hemsidan, över telefon på 08-17 90 90 eller på vår mailadress info@roseb.se för en kostnadsfri rådgivning..

Vi utför fönsterrenovering i Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Roseb AB säkerställer så att projektet blir så lyckat som möjligt, då vi använder oss utav allra högsta kvalite tillsammans med bra kommunikation med våra kunder. Du kan skicka ett meddelande till oss angående projektet om du vill prata igenom arbetet innan, eller beskriva projektet via kontaktformuläret eller mail.

Säkerhet och certifikat

Roseb AB innehar alla nödvändiga utbildningar och säkerhetscertifikat inom säkert vatten och el. Vi vet att det är viktigt att anställa en firma som vet vad de håller på med. De certifikat vi innehar är behörig våtrum, byggkeramikrådet (BKR), VVS arbeten, måleribranschens våtrumskontroll (MVK) och elarbeten (säker el).

Slarv med renovering av fönster kan innebära att en fuktvandring skapas och det slutar i många fall med höga kostnader eller jobbigare renoveringar. I många fall kan imma som skapas mellan fönsterglasen vara ett tecken på att fuktvandring har skapas. Vi erbjuder just nu en kostnadsfri inspektion av det som behöver göras, där vi även kan åka iväg för en riskanalys gällande projektet. Då kan vi samtidigt bedöma möjlighet, tid och pris.

Roseb AB utför idag renovering av fönster i Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Kontaktar du oss idag har du möjlighet att ta del av en kostnadsfri inspektion av projektet, där vi tillsammans kan ta fram en bra plan och struktur över vad som bör fixas, hur lång tid det kommer ta och vad det kan kosta.

 

renovering av fönster

Renovering av fönster i Stockholm

Ett väl genomfört arbete av fönsterrenoveringen är viktigt, på så sätt kan du försäkra dig om mer välbehållna och kvalitativa fönster som har längre livslängd. Vi ser till att ytterbågen tas med till vår verkstad där vi behandlar den. När det gäller karmen till fönstret behöver vi genomföra renoveringen av dessa när vi befinner oss i lägenheten, då vi utför arbetet inifrån huset.

Vi erbjuder fönsterrenovering i Stockholm och genom att kontakta oss över telefon eller på mail, kan vi gå igenom projektet tillsammans. Roseb AB strävar alltid efter nöjda kunder och vi vill att projektet ska vara exakt så som ni tänkt er från början. Vi är idag kontaktbara över telefon på mobilnummer 070-236 26 19 samt telefonnummer 08-17 90 90. Det går också att skicka ett meddelande till oss via kontaktformuläret på hemsidan eller genom att skicka ett mail till email info@roseb.se.

Oss kan du anlita när du behöver genomföra en fönsterrenovering i Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Det är bara att ta kontakt med oss, så tittar vi igenom projektet och vad som behöver göras. Vi kan till och med åka till fastigheten för en gratis riskanalys om det skulle behövas.

FÖNSTERRENOVERING I STOCKHOLM

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Fönsterrenovering

Kontakta oss