08a3a0_2bbb4ba304aac0c54743f407273c6e95-1030x579

Experter inom Fönsterrenovering

Vi har lång erfarenhet inom fönsterrenovering där vi tar hand om allting åt dig. Våra medarbetare och samarbetspartners är alla specialister inom fönsterrenovering, där de alltid lämnar varje projekt med hög kvalité och hållbarhet.

Att regelbundet kontrollera skicket på sina fönster är essentiellt på grund av naturens påfrestningar. Är det dags att renovera dina fönster kan vi våra erfarna specialister hjälpa dig vidare med projektet. Vi gör allt inom fönsterrenovering: trälagning, omkittning, glasbyte (energibesparande, ljudisolerande glas), målning, träarbeten och nya tätningslister mm.  Vi tar bågen/ytterbågen till verkstad för behandling och karmen görs på plats inifrån lägenheten. Hela renoveringen av ett fönster tar ca 10 arbetsdagar, beroende av vad som ska göras.

Kostnadsfri inspektion/konsultation

Just nu erbjuder vi en kostnadsfri konsultation av ert projekt och där vi även kommer bort för en inspektion/riskanalys av ert projekt för att kunna göra en bedömning av möjlighet, pris och tid.

Kontakta oss via telefon eller mail på:
Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Arbetsprocess av Fönsterrenovering

Vi tar bågen/ytterbågen till verkstad för behandling och karmen görs på plats inifrån lägenheten. Hela renoveringen av ett fönster tar ca 10 arbetsdagar, beroende av vad som ska göras.

Kontakta oss via telefon eller mail på:
Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Frågor om Fönsterrenovering?

Rådfråga oss gärna så hjälper vi till med att se till så att du ska bli så nöjd som möjligt med din Fönsterrenovering. Vi utgår ifrån att använda oss av högsta kvalitet och säkerställer alltid att du ska
bli nöjd. Vi utför Fönsterrenovering i Stockholm med omnejd.

Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Fönsterrenovering i Stockholm

Vi utför fönsterrenovering i Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Roseb AB säkerställer så att projektet blir så lyckat som möjligt, då vi använder oss utav allra högsta kvalité tillsammans med bra kommunikation med våra kunder. Du kan skicka ett meddelande till oss angående projektet om du vill prata igenom arbetet innan, eller beskriva projektet via kontaktformuläret.

Certifikat & Säkerhet

Roseb AB innehar alla nödvändiga utbildningar och säkerhetscertifikat inom säkert vatten och el. Vi vet att det är viktigt att anställa en firma som vet vad de håller på med. De certifikat vi innehar är behörig våtrum, byggkeramikrådet (BKR), VVS arbeten, måleribranschens våtrumskontroll (MVK) och
elarbeten (säker el).

Certifikat:

  • Behörig våtrum
  • Byggkeramikrådet (BKR)
  • VVS arbeten
  • Måleribranschens våtrumskontroll (MVK)
  • El arbeten (Säker el)

ÄR DU ROT BERÄTTIGAD?

Vi inkluderar 30% skattereduktion i din offert om du är berättigad för den tjänsten vi utför.

Fönsterrenovering Brochyr

Construction-Brochure-Sample

Service-Brochure.PDF