info@roseb.se 08-179090

Garantiarbete

Vi på Roseb AB erbjuder garantiarbeten när du tar del av våra tjänster. Skulle något problem uppstå, eller behöver något fixas till under garantitiden kommer vi således åtgärda detta. Vi uppfyller alltså alltid det avtal vi kommit överens om oavsett vad för slags ombyggnad, renovering eller tjänst som du tar del från oss. Vi vet hur viktigt det är att känna sig nöjd med renoveringen eller ombyggnaden. Därför strävar vi alltid att göra våra kunder nöjda med slutresultatet. Vi ser till att lyssna på dina önskemål, samtidigt som våra experter delar med sig av sina tips och idéer gällande projektet.

Samarbete och kommunikation är essentiellt för att slutföra ett arbete du är nöjd med och därför utför vi alltid garantiarbeten. Det här betyder att vi garanterar att arbetet kommer bli färdig innan överenskommen tid och skulle du upptäcka några fel under garantitiden är det vi som är ansvariga gällande korrigeringar. Idag utför vi garantiarbeten inom alla typer av takarbete såsom takbyte, taksäkerhet, fasadrenovering och fönsterrenovering. Vi utför även takskottning och interiörmålning. Idag erbjuder vi många olika tjänster inom tak- och fasad. Sedan starten 1995 har vi hjälpt människor med deras fastigheter och idag utför vi tjänster i Stockholm, Eskilstuna, Västerås området.

Tack vare vårt garantiarbete kan vi garantera ett perfekt utförande gällande varje byggnadsprojekt som vi tar hand om. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning och det går att nå oss på telefonnummer: 08-179090 / mobilnummer: 070-2362619, via vårt kontaktformulär eller mail info@roseb.se. Våra experter inom fasad- och takrenoveringar har flera års erfarenhet inom sina områden. Därför ser vi alltid till att använda oss av bästa material och byggtillbehör. Vi vet att hållbarhet och kvalité är en viktig faktor och därför strävar vi alltid efter att fullfölja detta. Idag utför vi våra tjänster i Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Västerås och Huddinge med omnejd. Kontakta oss för offertförfrågan

Våra garantiarbeten innefattar det projekt vi först genomförde inom garantitiden. Tack vare våra garantiarbeten kan du känna dig trygg i flera år efter den befintliga renoveringen eller ombyggnaden och skulle något uppstå kan vi kostnadsfritt åtgärda eventuella problem. Vi på Roseb fokuserar på att göra våra kunder nöjda, oavsett om det är innan, under eller efter projektet är slutfört. En renovering eller ombyggnad av fastigheten ska hålla i flera år och vårt garantiarbete finns till för att försäkra dig om detta.

Skulle du ha några frågor eller funderingar gällande garantin eller ditt projekt, tveka då inte på att ta kontakt med oss. Vi erbjuder kostnadsfri rådgivning och konsultation över telefon, mail och via vårt kontaktformulär. Det går att nå oss på telefonnummer: 08-179090 / mobilnummer: 070-2362619, via vårt kontaktformulär eller mail info@roseb.se där våra medarbetare mer än gärna hjälper dig vidare.

Det är viktigt att du känner dig trygg med att din renovering eller ombyggnad är säker och hållbar och vill du försäkra dig av att fastigheten fortsätter behålla kvalitén. Våra garantiarbeten försäkrar dig således att fastigheten är i hållbart skick och om något skulle hända i framtiden, finns vi för att titta på problemet. Har du frågor gällande våra garantiarbeten eller funderingar över ditt projekt kan du ta kontakt med oss direkt. Vi är kontaktbara på telefonnummer: 08-179090 / mobilnummer: 070-2362619, via vårt
kontaktformulär eller på email info@roseb.se.

 

 

 

TAKBYTE I STOCKHOLM

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert på ditt Takbyte

Kontakta oss