köksrenvoering (1)

Köksrenovering

Vi är experter på badrums- och köksrenoveringar i Stockholm och har en lång erfarenhet inom branschen. Vi kan ta hand om hela ditt projekt från start till mål, vi tar ett helhetsansvar för ditt renoverings- eller byggprojekt.

Våra erfarna medarbetare tar hand allting så själv kan fokusera på det viktigaste, resultatet. Våra medarbetare och samarbetspartners är alla specialister inom sitt område och de lämnar varje projekt med det utmärkt utfört arbete

Kostnadsfri konsultation/inspektion av ditt projekt

Just nu erbjuder vi en kostnadsfri konsultation av ert projekt och där vi även kommer bort för en inspektion/riskanalys av ert projekt för att kunna göra en bedömning av möjlighet, pris och tid.

Kontakta oss via telefon eller mail på:
Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Frågor om Köksrenovering?

Rådfråga oss gärna så hjälper vi till med att se till så att du ska bli så nöjd som möjligt med din Köksrenovering. Vi utgår ifrån att använda oss av högsta kvalitet och säkerställer alltid att du ska bli nöjd. Vi utför Köksrenovering i Stockholm med omnejd.

Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Certifikat & Säkerhet

Vi innehar säker el, säker vatten och alla andra certifikat och utbildningar som krävs. Du ska känna dig trygg när du anlitar oss

Certifikat:

  • Behörig våtrum
  • Byggkeramikrådet (BKR)
  • VVS arbeten
  • Måleribranschens våtrumskontroll (MVK)
  • El arbeten (Säker el)

ÄR DU ROT BERÄTTIGAD?

Vi inkluderar 30% skattereduktion i din offert om du är berättigad för den tjänsten vi utför.

Köksrenovering Broschyr

Construction-Brochure-Sample

Service-Brochure.PDF