info@roseb.se 08-179090

Murning Stockholm

Våra murare utför flera typer av fasadtjänster på fastigheter och byggnader inom Stockholms området bland annat murning, fasadbyte och fasadrenovering. Vi ser alltid till att använda material och planer av kvalitet och erbjuder murning och fasadrenovering i Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Du kan kontakta oss gällande rådfrågning om allt, så du blir nöjd med din renovering.

Specialister inom Murning

Våra fasadmontörer är experter inom murning och på fasader i trä och puts när det gäller fasadrenoveringen. Vi återställer fasader och tak genom grundliga fasadrenoveringar. Du kan skicka in ett meddelande till oss via kontaktformuläret på hemsidan, maila in till oss eller ringa till oss för rådgivning om projektet gällande puts fasad. Du når oss på email info@roseb.se och på telefon: 08-17 90 90

Hur vi genomför fasadrenoveringen & murning

Vi kan utföra en murning i Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Innan fasadrenoveringen reser vår murare upp en byggställning runt huset eller fastigheten. Vi skyddar dessutom alla ytor som ej ska behandlas med en skyddande intäckning runt området. Våra montörer är mestadels specialiserade inom just trä- och putsfasader. Ta kontakt med oss gällande projektet så vi kan gå igenom renoveringen tillsammans för allra bästa resultat.

 

fasadrenovering-stockholm

Kostnadsfri riskanalys och inspektion

Vi kan åka iväg till fastigheten eller byggnaden för en inspektion och en riskanalys av projektet, för att komma fram till en bedömning gällande projektet. Du har också möjlighet att konsultera renoveringen eller den puts fasad som behöver genomföras, helt kostnadsfritt och det går att nå oss både över telefon, mail och via kontaktformuläret. Kontakta oss på telefonnummer 08-17 90 90, mobilnummer 070-236 26 19 eller vår email: info@roseb.se. Vi vill att du ska bli så nöjd som möjligt, därför är du alltid välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning.

Certifierade murare

Hos Roseb AB har våra murare alla nödvändiga utbildningar och certifikat som krävs. Vi hjälper gärna till att renovera fasaden på fastigheter och byggnader i Stockholm med omnejd. Är du dessutom berättigad till tjänsten har du också 30% inräknad skattereduktionen i offerten.

MURNING I STOCKHOLM

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Fasadrenovering

Kontakta oss