Takmålning Eskilstuna

Vi på Roseb AB finns här för dig om du behöver måla om ditt tak. Ibland kan plåttak skapa rost relativt snabbt, men tack vare en ordentlig takmålning går detta problem att lösas smidigt. Vi utför takmålning i områden som Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa och Vingåker. Rost kan skapa problem och höga kostnader i längden, där till exempel renoveringar eller vattenskador kan skapa rejäl problematik. Därför är en grundlig och bra genomförd takmålning essentiellt när taket behöver målas om. Du kan kontakta oss gällande taket, där vi kan erbjuda dig kostnadsfri rådgivning och information inför projektet som behöver utföras.

Vi är nåbara via mobilnummer: 070-236 26 19 eller på vårt telefonnummer: 08-17 90 90. Det går också att skicka ett mail till oss på info@roseb.se eller ett meddelande via kontaktformuläret vi erbjuder på vår hemsida. Alla våra takmålare är specialister inom just ommålning av tak och vi kan utföra takmålning i Södermanland med omnejd. Du kan smidigt kontakta oss gällande projektet, där vi sedan kan ta fram en kostnadsfri offert åt dig. Är du dessutom berättigad för ROT-avdrag kan du givetvis nyttja detta från oss också.

Kvalificerade takmålare = kvalitativt tak

Den största anledningen till varför plåttak flagnar är oftast eftersom taket är fabrikslackerat med plastisol. När taket väl börjar flagna eller rosta, målas det oftast om med samma lack. Detta skapar en ond cirkel. Våra takmålare fokuserar istället på att måla om taket med sådan färg som klarar av naturens påfrestningar. På så sätt kommer takets livslängd förlängas. Våra takmålare använder sig av 1000 bar högtryckstvättar, vilket betyder att vi genomför takmålningen från grunden, så att all plastisol helt försvinner från ditt tak. På så sätt erbjuder vi ett mer hållbart resultat när taket är väl har målats om.

 

Kontakta oss för en offert eller kostnadsfri rådgivning

Att genomföra ett grundligt arbete när det gäller takmålning är essentiellt. På så sätt kommer taket behålla sin kvalité under en längre tidsperiod, vilket din plånbok också kommer uppskatta. Lacket plastisol som ofta används på plåttak, är ett lack du behöver använda om och om igen. Det kan således bli dyrt att behöva underhålla taket år efter år. Vi på Roseb AB använder oss av kvalitétsfärg som klarar av naturen, så att ditt tak behålls i gott skick under fler år framåt. Vi är kontaktbara mellan 08-18 på telefonnummer: 08-17 90 90 eller mobilnummer: 070-236 26 19. Vi har också en mailadress om du hellre skickar in ett mail och här når du oss på info@roseb.se. Du kan också skicka in ett meddelande till oss gällande din takmålning via vårt kontaktformulär.

Vi hjälper gärna till med tips

Vår vision är att göra alla våra kunder nöjda med sin takmålning. Genom att beskriva projektet så grundligt som möjligt har vi därefter möjlighet att ta fram en analys inför målningen. Du kan kontakta oss om du vill veta mer om takmålningen och vad som kan behöva göras. Där kan vi också ta fram ett pris och en tidsintervall inför ommålningen.

TAKMÅLNING I ESKILSTUNA

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Takmålning

Kontakta oss