AdobeStock_99112728-1030x687 (2)

Plåttak i Stockholm

Det är viktigt att hålla ett plåttak fräscht och hållbart. Våra specialister inom plåttak har lång erfarenhetav plåttak, oavsett om det handlar om målning, ombyggnad eller renovering. Vi tar en helhetsansvar gällande projektet och erbjuder alltid hög kvalitet och väl utfört arbete.

Det kan vara svårt att hitta rätt företag när du ska laga ditt Plåttak i Stockholms områden som Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Genom våra år har vi fortsatt göra våra kunder nöjda med ditt takbyte.

Kostnadsfri konsultation & inspektion av ert Tak

Det kan vara svårt att hitta rätt företag när du behöver en takläggare i Stockholms områden därför erbjuder vi  just nu en kostnadsfri konsultation av ert projekt, vi har till och med möjlighet att åka hem till dig för en inspektion av taket och för att därefter ge tips och rådgivning gällande takläggningen. Vill du hellre prata med oss är vi även kontaktbara på telefon eller så kan du kontakta oss via våran mail info@roseb.se . Vi har möjlighet att anta projekt i Stockholm med omnejd.

Kontakta oss via telefon eller mail på:
Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Skydda plåttak mot rost

Skulle det vara så att ditt plåttak har börjat rosta eller flagna så är det dags att måla om. I många fall är anledningen plastisol, vilket är en fabrikslack som ofta kan flagna eller rosta lika snabbt igen och är ofta ett problem i Stockholm. Våra experter inom plåttak använder sig av kvalitativ färg vilket resulterar i längre hållbarhet. Vi tar hand om hela projektet åt dig, där vi lämnar ett utmärkt resultat som du är nöjd med. Rådfråga oss gärna gällande ditt plåttak över telefon, mail eller via vårt kontaktformulär.

Kontakta oss via telefon eller mail på:
Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Frågor om Plåttak?

Rådfråga oss gärna så hjälper vi till med att se till så att du ska bli så nöjd som möjligt med
renoveringen, målning eller byggnaden av ditt plåttak. Vi säkerställer alltid att du ska bli nöjd, där vi tar ansvar över hela projektet från början till slut. Våra medarbetare och samarbetspartners är specialister inom plåttak. Vi utför våra tjänster i Stockholm med omnejd.

Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Lång Erfarenhet inom Plåttak

Vi är experter inom plåttak och utför våra tjänster inom Stockholm området. Idag kan våra erfarna medarbetare och samarbetspartners ta hand om ert plåttak, om det är dags för en renovering eller takbyte. Med erfarenhet, noggrannhet och varsamhet kan vi renovera och bygga plåttak som varar länge.

Certifikat & Säkerhet

Vi innehar säker el, säker vatten och alla andra certifikat och utbildningar som krävs. Du ska känna dig trygg när du anlitar oss

Certifikat:

  • Behörig våtrum
  • Byggkeramikrådet (BKR)
  • VVS arbeten
  • Måleribranschens våtrumskontroll (MVK)
  • El arbeten (Säker el)

ÄR DU ROT BERÄTTIGAD?

Vi inkluderar 30% skattereduktion i din offert om du är berättigad för den tjänsten vi utför.

Takrenovering Broschyr

Construction-Brochure-Sample

Service-Brochure.PDF