header-takrenovering-stockholm-rosebab

Riskförebyggande Snö- & Takskottning

Våra riskförebyggande tjänster inom Takskottning & Taksäkerhet innebär att vi skottar bort snö och avlägsnar istappar från tak för att undvika att de faller ner på fotgängare eller parkerade fordon. Fastighetsägaren är ansvarig för eventuella olyckor i samband med nedfallande snö och/eller istappar från fastigheten. Vintertid händer det tyvärr ibland att istappar faller ner från hustak och skadar fotgängare.

Ofta blir det kaos när vintern på allvar gör sitt intåg i Stockholm. Då behöver “alla” ha tag i snöskottare. Sitter någon då och väntar på att just du ska ringa dem eller är de upptagna med att skotta och istappsröja andras tak?

Teckna snöskottsavtal hos oss

Du som äger en fastighet i Stockholm kan teckna ett fördelaktigt snöskottsavtal med oss på Roseb Entreprenad AB. Avtalet innebär en takskottnings- och istappsborttagningsberedskap inom 24 timmar för just din fastighet i form av avsatt personal, livlinor, bockar, med mera.

Kostnadsfri inspektion/riskanalys av ert Tak

Just nu erbjuder vi en kostnadsfri konsultation av ert projekt och där vi även kommer bort för en inspektion/riskanalys av ert projekt för att kunna göra en bedömning av möjlighet, pris och tid.

Kontakta oss via telefon eller mail på:
Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Frågor om Takskottning/Snöskottning?

Rådfråga oss gärna så hjälper vi till med att se till så att du ska bli så nöjd som möjligt med din Takskottning & Snöskottning. Vi utgår ifrån att använda oss av högsta kvalitet och säkerställer alltid att du ska bli nöjd. Vi utför Takskottning & Snöskottning i Stockholm med omnejd.

Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Certifikat inom Snö- & Takskottning

Alla våra takskottare har licensen “Skotta Säkert” vilket är ett krav från oss och det borde även vara ett krav från er.

takskottning

Har ni uppdaterat er taksäkerhet?

Tänk på att om ni har fullgod taksäkerhet såsom t.ex. snörasskydd, gångbryggor med vajer och stegar med halkskydd så gör det vårt jobb enklare vilket i sin tur kommer att visa sig på antalet timmar som vi behöver vara på ert tak. Ni tjänar t.ex. väldigt mycket på att ha snörasskydd monterade då man normalt endast behöver avlägsna snö nedanför samt en bit ovan skyddet och man slipper då att renskotta taket vilket sparar er mycket pengar på en säsong. Kontakta oss så kommer vi ut till er och gör en kostnadsfri riskanalys utav ert tak för att se vad ni kan göra för att spara pengar.

ÄR DU ROT BERÄTTIGAD?

Vi inkluderar 30% skattereduktion i din offert om du är berättigad för den tjänsten vi utför.

Brochyr Snö- & Takskottning

Construction-Brochure-Sample

Service-Brochure.PDF