Takrenovering & Takbyte Stockholm

Takrenovering & Takbyte Stockholm

Roseb AB vill att alla våra kunder ska vara nöjda med sina tak, därför vet vi hur viktigt det är att ha en genomförd plan samt användning av bra och hållbart material. Vi är experter inom takbyte och takrenovering och ser alltid till att lyssna på våra kunders önskemål gällande taket och planen inför ombyggnaden. Hos oss kan du byta tak i Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Du kan skicka ett meddelande till oss angående projektet, så kommer vi sedan att svara dig så snabbt som möjligt. Tryck här för att komma till våra Takrenoverings tjänster

Anlita duktiga specialister inom tak

Vi innehar alla certifikat och utbildningar som krävs när det gäller byta tak i Stockholm och hjälper dig gärna vidare med ditt projekt. Ett tak som inte underhålls kan skapa dyra kostnader och därför är det alltid viktigt att ha ett hållbart tak. Behöver du byta tak i områden som Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje, Tyresö och Stockholm med omnejd, kan du enkelt ta kontakt med oss för en kostnadsfri rådgivning. Hos oss kan du renovera plåttak, tegel och andra typer av material.

Vi innehar säkerhetsutbildningar inom el, säkert vatten och liknande relaterade certifikat, därför kan du alltid känna dig säker när du anlitar oss. Skulle du vilja prata om projektet är det bara kontakta oss via kontaktformuläret, på mailadressen info@roseb.se eller telefonnummer: 08-17 90 90.

Vi diskuterar gärna projektet innan

För att du ska bli så nöjd som möjligt när det är dags att byta tak, är det också viktigt med kommunikation. Du kan skicka in ett meddelande om ditt projekt direkt på vår hemsida, eller ringa oss och prata med oss. Vi har också möjlighet att ta fram en riskanalys och åka iväg på en inspektion av ditt projekt, för att sedan ta fram en prisplan, en tidsintervall och annan nyttig information gällande ditt takbyte.

 

 

Helt kostnadsfri rådgivning

Det kan vara svårt att hitta rätt företag när du ska byta tak i Stockholms områden som Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Genom våra år har vi fortsatt göra våra kunder nöjda med bytet av tak. Vi tar upp alla viktiga frågor så att ditt tak kan hålla under så lång tid som möjligt och tack genom rätt material och verktyg kan vi genomföra projektet framgångsrikt tillsammans med dig. Det spelar ingen roll om det är ett tak på en fastighet, en villa eller vad för slags byggnad det handlar om, våra specialister är kunniga inom alla olika slags byggnader och material. Vi har genomfört många framgångsrika projekt tillsammans med våra kunder, för att göra kunden så nöjd som möjligt när bygget väl är avklarat, oavsett om det handlar om tegel, plåttak eller andra typer av material på taket.

Kontakta oss och beskriv projektet

Ju mer vi vet, desto bättre! Du har dessutom möjlighet att bifoga bilder i vårt kontaktformulär om du väljer att kontakta oss på det viset. Eller så skickar du ett mail till oss på mailadressen info@roseb.se. Vi har till och med möjlighet att åka hem till dig för en inspektion av taket och för att därefter ge tips och rådgivning gällande takbytet. Vill du hellre prata med oss är vi även kontaktbara på mobilnummer: 070-236 26 19 och telefonnummer: 08-17 90 90. Det spelar ingen roll om du behöver byta tak i Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Hos Roseb AB utför vi takbyte i alla dessa områden. Ta kontakt med oss och beskriv projektet så att vi därefter kan hjälpa dig med ett effektivt och smidigt takbyte.

TAKRENOVERING & TAKBYTE I STOCKHOLM

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Takrenovering

Kontakta oss