Takrenovering & Takbyte Stockholm

Roseb AB vill att alla våra kunder ska vara nöjda med sina tak, därför vet vi hur viktigt det är att ha en genomförd plan samt användning av bra och hållbart material. Vi är experter inom takbyte och takrenovering och ser alltid till att lyssna på våra kunders önskemål gällande taket och planen inför ombyggnaden. Du kan skicka ett meddelande till oss angående projektet, så kommer vi sedan att svara dig så snabbt som möjligt. Tryck här för att komma till våra Takrenoverings tjänster

Anlita duktiga specialister inom tak

Vi innehar alla certifikat och utbildningar som krävs när det gäller byta tak i Stockholm och hjälper dig gärna vidare med ditt projekt. Ett tak som inte underhålls kan skapa dyra kostnader och därför är det alltid viktigt att ha ett hållbart tak. Behöver du byta tak i områden som Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje, Tyresö och Stockholm med omnejd, kan du enkelt ta kontakt med oss för en kostnadsfri rådgivning. Hos oss kan du renovera plåttak, tegel och andra typer av material.

takläggare
takläggare stockholm

Helt kostnadsfri rådgivning

Det kan vara svårt att hitta rätt företag när du ska byta tak i Stockholms områden som Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Genom våra år har vi fortsatt göra våra kunder nöjda med bytet av tak. Vi tar upp alla viktiga frågor så att ditt tak kan hålla under så lång tid som möjligt och tack genom rätt material och verktyg kan vi genomföra projektet framgångsrikt tillsammans med dig.

TAKRENOVERING & TAKBYTE I STOCKHOLM

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Takrenovering

Kontakta oss