info@roseb.se 08-179090

Takrenovering Västerås

Vi på Roseb AB vet hur viktigt det är att använda sig av hållbart och kvalitativt material när du ska utföra ett takbyte eller genomföra en takrenovering. Våra specialister inom tak ser alltid till att lyssna på era önskemål samtidigt som vi erbjuder god rådgivning. Vi erbjuder idag takbyte och takrenovering i Västerås, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar. Du kan också ta del av kostnadsfri rådgivning från våra experter inom just takrenoveringar. Du är välkommen att maila, ringa eller skicka in ett meddelande till oss via kontaktformuläret. Tryck här för att komma till våra Takrenoverings tjänster

Renovering av tak i Västerås

Våra specialister har alla nödvändiga utbildningar och certifikat som krävs inför ditt takbyte eller din takrenovering. Vi på Roseb AB kan idag hjälpa dig med din takrenovering eller när du ska byta tak i Västmanland med omnejd och vi hjälper gärna dig vidare med en god planering av ditt projekt, tillsammans med hållbart och kvalitativt material. Vi är specialister på plåttak, tegel och andra olika taktyper. Vi kan också erbjuda fasadmålningar och takmålningar på hus, fastigheter eller byggnader.

Det är viktigt att underhålla taket och idag kan vi erbjuda rådgivning gällande takbytet eller takrenoveringen. Vi är experter inom olika material av tak, som till exempel plåttak eller andra taktyper. Vi innehar alla certifikat och utbildningar som krävs när det gäller säker el och vatten. Är du berättigad kan du även nyttja 30% ROT-avdrag när du anlitar oss.

takläggare

Kostnadsfri inspektion av taket

Vi har idag möjlighet att erbjuda en kostnadsfri konsultation av projektet, där vi kan åka iväg till er fysiskt för att inspektera det som behöver göras. Efter det kan vi också ta fram pris, tidsintervall och hur takrenoveringen eller takbytet bör planeras. Vi kan hjälpa dig att genomföra projekt i Västmanland med omnejd. Det är bara kontakta oss kostnadsfritt idag så går vi igenom projektet tillsammans för att se vad som behöver göras. Du når oss på telefon: 08-17 90 90 och mobilnummer 070-236 26 19, samt email info@roseb.se eller via vårt kontaktformulär.

TAKRENOVERING & TAKBYTE I VÄSTERÅS

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Takrenovering

Kontakta oss