AdobeStock_99112728-1030x687 (2)

Vi utför Takbyte i hela Stockholm

Det spelar ingen roll var fastigheten ligger, ta kontakt med oss gällande en konsultation av projektet och bli nöjd med ditt Takbyte. Hos Roseb AB är alla våra takspecialister certifierade och experter inom Takbyten. Det kan vara svårt att hitta rätt företag när du ska byta tak i Stockholms områden som Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Genom våra år har vi fortsatt göra våra kunder nöjda med ditt takbyte.

Kostnadsfri konsultation & inspektion av ert Tak

Det kan vara svårt att hitta rätt företag när du behöver en takläggare i Stockholms områden därför erbjuder vi  just nu en kostnadsfri konsultation av ert projekt, vi har till och med möjlighet att åka hem till dig för en inspektion av taket och för att därefter ge tips och rådgivning gällande takläggningen. Vill du hellre prata med oss är vi även kontaktbara på telefon eller så kan du kontakta oss via våran mail info@roseb.se . Vi har möjlighet att anta projekt i Stockholm med omnejd.

Kontakta oss via telefon eller mail på:
Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Kvalitativa och hållbara tak

Vi är experter på att byta tak genom en grundlig och väl genomförd arbetsprocess. Vi kan byta tak i alla material, allt från tegeltak till papptak och plåttak samt betong. Vi utför takbyte i Stockholm, Eskilstuna och Västerås området. Idag kan du ta kontakt med oss via email, över telefon eller via vårt kontaktformulär. Våra specialister tar ett helhetsansvar, för att genomföra hela projektet från start till mål. Ta kontakt med oss för en offertförfrågan.

Kontakta oss via telefon eller mail på:
Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Frågor om Takbyte?

Rådfråga oss gärna så ser vi till att du blir så nöjd som möjligt med ditt takbyte. Vi använder alltid ossutav högsta kvalitet och säkerställer alltid att du ska bli nöjd med hela projektet där vi tar hand om allt från början till start. Vi utför takbyte i Stockholm med omnejd.

Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Lång Erfarenhet inom Takbyte

Det är viktigt att ha ett hållbart och kvalitativt tak. Vi är specialister på takbyte i Stockholm, Eskilstuna, Västerås området. Våra erfarna och kunniga experter inom tak tar hand om hela projektet åt dig, ett jobb som annars kan vara besvärligt. Våra samarbetspartners är alla erfarna inom takbyte och lämnar varje projekt för ett utmärkt slutresultat.

Certifikat & Säkerhet

Vi innehar säker el, säker vatten och alla andra certifikat och utbildningar som krävs. Du ska känna dig trygg när du anlitar oss

Certifikat:

  • Behörig våtrum
  • Byggkeramikrådet (BKR)
  • VVS arbeten
  • Måleribranschens våtrumskontroll (MVK)
  • El arbeten (Säker el)

ÄR DU ROT BERÄTTIGAD?

Vi inkluderar 30% skattereduktion i din offert om du är berättigad för den tjänsten vi utför.

Takrenovering Broschyr

Construction-Brochure-Sample

Service-Brochure.PDF