info@roseb.se 08-179090

Taksäkerhet Eskilstuna

Att ha ett tryggt och stabilt tak är viktigt, speciellt om det är till exempel snöskottare eller sotare som arbetar på taket. Vi på Roseb AB erbjuder hjälp med taksäkerheten av byggnader, så att våra kunders tak är så säkra som möjligt. Vi erbjuder olika hjälpmedel för din taksäkerhet som skyddsräcken, takbryggor, snörasskydd, takstegar, livlinefästen och andra hjälpmedel. Vi kan montera taksäkerhet på fastigheter, hus och andra byggnader i Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa och Vingåker.

Kontakta oss inför projektet

Det är viktigt att ha ett uppdaterat och säkert tag på fastigheter och byggnader. Ibland arbetar människor på taket och i dessa fall är det fastighetens ägare som ansvarar över taksäkerheten och så att allt underhålls samt är i gott skick. Rådgivningen vi erbjuder på Roseb AB är helt kostnadsfri och vi besvarar gärna alla dina frågor om taksäkerheten. Hos oss kan du beställa hjälp med taksäkerhet i Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa och Vingåker. Det spelar ingen roll om det är ett hus, en fastighet eller vad för slags byggnad du äger. Du kan kontakta oss om du behöver rådgivning gällande taksäkerhet som stegar, plattformar, vajersystem eller rasskydd. Vi är nåbara via email, vårt kontaktformulär på hemsidan eller via telefonnummer 08-17 90 90 och mobilnummer 070-236 26 19.

Godkända utbildningar och certifikat

Det är viktigt att anlita rätt företag när du ska installera hjälpmedel på taket. Det är viktigt att taksäkerheten underhålls och att stegar, gångbryggor, sasskydd och stegar är i gott skick. Det är fastighetsägaren som ansvarar för säkerheten och att alla lagar följs av Arbetsmiljölagen. Vi på Roseb AB har även möjlighet att åka iväg till dig, för att där ta fram en riskanalys av fastighetens taksäkerhet.
Vi utför taksäkerhet i Södermanland med omnejd. Vi hjälper dig gärna vidare med din taksäkerhet i områden som Eskilstuna, Flen, Gnesta, Katrineholm, Nyköping, Oxelösund, Strängnäs, Trosa och Vingåker. Den rådgivning som vi erbjuder är helt kostnadsfri där vi kan prata igenom projektet tillsammans, samtidigt som vi sedan kan ge dig information om möjlighet, tid och pris gällande taksäkerheten. Ring till oss direkt på telefonnummer 08-17 90 90 och mobilnummer 070-236 26 19 eller skicka in ett mail till info@roseb.se.

Arbetsmiljölagens regulationer behöver följas

Är du fastighetsägare behöver du följa Arbetsmiljölagens regulationer. Taksäkerhet är en viktig punkt inom dessa lagar och därför är det upp till fastighetsägaren att ha ett kvalitativt tak och att säkerheten är bra genomförd och uppdaterad i bästa skick. Vi kan ta fram en kostnadsfri riskanalys av ditt tak, för att sedan erbjuda dig pris, tid och möjlighet av projektet. Det är bara kontakta oss så ser vi till att besvara din förfrågan så snabbt som möjligt.

TAKSÄKERHET I ESKILSTUNA MED OMNEJD

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Taksäkerhet

Kontakta oss