Taksäkerhet Stockholm

Det är viktigt att ha ett stabilt och tryggt tak, speciellt för personer som ska arbeta på taket som till exempel sotare eller snöskottare. Hos oss på Roseb AB vill vi att att våra kunders tak ska vara så säkra som möjligt. Vi kan montera olika typer av hjälpmedel inom taksäkerhet som takbryggor, skyddsräcken, snörasskydd, livlinefästen och takstegar eller olika hjälpmedel till skorstenar. Vi kan montera taksäkerhet på hus, fastigheter och olika byggnader i Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Det är bara kontakta oss för en kostnadsfri offertförfrågan.

Kostnadsfri rådgivning

Ett säkert och uppdaterat tak är väldigt viktigt på byggnader och fastigheter. Då det arbetar människor på taket är det ägaren av fastigheten som ansvarar att taket är säkert, att taksäkerheten underhålls och att allt är i gott skick. Vår rådgivning är helt kostnadsfri om du har några frågor gällande taksäkerhet som till exempel rasskydd, plattformar, vajersystem eller stegar.

Godkända certifikat och utbildningar

Att hitta rätt företag att anställa när du letar efter taksäkerhet i Stockholm är inte alltid det enklaste. Skulle du vilja veta mer om din taksäkerhet kan du alltid kontakta oss angående ditt projekt, eller om du bara har några frågor som du hade behövt få svar på. Hos Roseb AB kan du boka taksäkerhet i områden som Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö.

Det är viktigt att taksäkerheten underhålls och att vajersystem, stegar,  gångbryggor och skyddsräcken är uppdaterade och är i gott skick. Du som fastighetsägare ansvarar således för säkerheten och de lagar som Arbetsmiljölagen kräver. Det är därför viktigt att taksäkerheten uppfyller dessa regulationer. Du kan kontakta oss på Roseb AB för en kostnadsfri inspektion och riskanalys av fastighetens taksäkerhet i Stockholm.

Vi hjälper gärna till om du har frågor

Vet du inte exakt vad som behöver göras eller uppdateras? Vi på Roseb AB erbjuder taksäkerhet i Stockholm och vi hjälper dig gärna med ditt projekt. Du kan kontakta oss på tre olika sätt och det hela är väldigt simpelt. Ring oss direkt på telefon: 08-17 90 90 eller mobil: 070-236 26 19, mejla in information om ditt projekt på info@roseb.se eller skicka in ditt meddelande till oss via kontaktformuläret på hemsidan. Vår rådgivning är helt kostnadsfri, där vi tar fram en analys av projektet tillsammans med tid, pris och möjlighet.

TAKSÄKERHET I STOCKHOLM

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Takläggning

Kontakta oss