info@roseb.se 08-179090

Taksäkerhet Västerås

Vi på Roseb AB kan hjälpa till att montera taksäkerhet på fastigheter, byggnader och villor i Västerås området med omnejd, som Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg och Surahammar. Vi vet hur viktigt det är att ha ett tryggt och stabilt tak, speciellt om det ska finnas personer som arbetar där. Är du själv en fastighetsägare är det du som ansvarar över taksäkerheten på byggnaden. Vi kan hjälpa att montera en takstege, snörasskydd, skyddsräcken, takbryggor och livlinefästen för att nämna några taksäkerhets-hjälpmedel. Kontakta oss idag för en offertförfrågan idag, så besvarar vi dig så snabbt vi kan.

Vi hjälper dig med monteringen

Alla fastigheter behöver följa Arbetsmiljölagen och de regler som lagen ställer, där taksäkerhet är en del av de områden som behöver uppfyllas. Säkerheten på taket behöver underhållas så allt är kvalitativt och hållbart. Vi på Roseb AB kan idag hjälpa dig att montera upp hjälpmedel på tak, så taksäkerheten uppfyller Arbetsmiljölagen. Du kan ta kontakt med oss över telefon på telefonnummer: 08-17 90 90 eller på vårt mobilnummer: 070-236 26 19. Det går också bra att skicka ett mail till info@roseb.se eller genom att beskriva projektet i vårt kontaktformulär.

Idag har vi också möjlighet att åka iväg till dig för en riskanalys av taket. Då kan vi se vad som behöver fixas där vi samtidigt kan ta fram pris och tidsintervall. Vi erbjuder montering av taksäkerhet i Västerås, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg och Surahammar. Den rådgivning vi ger är helt kostnadsfri och vi är nåbara mellan 08-18 varje vardag.

Relevanta utbildningar och certifikat

Vi på Roseb AB innehar alla nödvändiga certifikat och utbildningar för att montera taksäkerhet på fastigheter, byggnader och hus. Vi kan hjälpa dig att montera stegar, vajersystem, plattformar eller rasskydd och mycket mer. Detta för att säkerhetsställa takets hållbarhet och att det är i gott skick. Idag kan vi åka iväg till byggnaden för att där erbjuda kostnadsfri konsultation gällande projektet. Du kan också prata med oss direkt över telefon, mail eller via vårt kontaktformulär på webbplatsen. Är du berättigad till ROT-avdrag har du även möjlighet att reducera 30% skatt när du tar del av våra tjänster. Vi kan utföra montering och inspektion av taksäkerhet i Västerås med omnejd. Vi arbetar och tar oss till städer som Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar och Västerås. Du kan ringa oss på mobilnummer 070-236 26 19 eller på telefonnummer: 08-17 90 90. Du kan också maila till vår mail info@roseb.se eller kontakta oss direkt på vår hemsida.

Är du en fastighetsägare eller behöver du uppdatera taksäkerheten på din byggnad eller ditt hus? En underhållen taksäkerhet är viktigt. Stegar, vajersystem, sasskydd, gångbryggor och skyddsräcken behöver vara uppdaterade och i gott skick. Har du frågor gällande taksäkerheten är du mer än välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri rådgivning och information om projektet. Vi kan också åka iväg till dig för att se över fastigheten, huset eller byggnaden, där vi också kan erbjuda en kostnadsfri inspektion av taket.

Prata med oss!

Ibland kan det vara svårt att veta exakt vad som behöver uppdateras när det gäller taksäkerheten. Våra specialister på Roseb AB vet exakt hur allt fungerar, skulle du ha några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att ta kontakt med oss. Vi kan utföra och uppdatera taksäkerhet i Västerås, men även i Stockholm och Eskilstuna med omnejd. Vår vision är att göra våra kunder så nöjda som möjligt och därför vet vi hur viktigt det är med god kommunikation. Ta kontakt med oss idag så hjälper vi mer än gärna dig gällande din taksäkerhet.

TAKSÄKERHET I VÄSTERÅS MED OMNEJD

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Taksäkerhet

Kontakta oss