Totalentreprenad Stockholm

Vi på Roseb AB hjälper dig med en hel ombyggnad för att återställa fastigheten till dess primära skick. På Roseb AB hittar du de bästa specialisterna inom totalentreprenad i Norrmalm Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Klicka på önskad kategori och skicka iväg ett meddelande till oss angående ditt projekt, så ser vi snabbt till att någon av våra specialister kontaktar dig.

Såhär får du hjälp av oss

Det hela är väldigt enkelt. Skicka bara en förfrågan till oss och beskriv vad det är du vill ha hjälp med. Det kan handla om en helrenovering av ditt projekt. Försök att beskriva vad som behöver göras så detaljerat du kan, ju mer info desto bättre! Du har också möjligheten att ladda upp bilder. Vi kommer därefter besvara din förfråga så snabbt som möjligt. Du kan också kontakta oss om rådgivning angående din totalentreprenad i Stockholm för bästa möjliga plan.

Kostnadsfri och enkel förfrågan

Det kostar ingenting att kontakta oss och vår rådgivning är helt kostnadsfri. Vi kan till och med åka iväg till er för en riskanalys tillsammans med en mer detaljerad bedömning av projektet. Det går att nå oss direkt på telefon Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19 eller på vår email info@roseb.se. Det kan vara svårt att hitta rätt företag när det gäller totalentreprenad i Stockholm, men tack vare våra välutbildade och certifierade arbetare erbjuder vi, tillsammans med god service, både en kostnadsfri riskanalys och framgångsrika projekt tillsammans med våra kunder. Genom åren har vi fortsatt lyckats renovera om flertal byggnader och tack vare detta skapat många nöjda kunder. Vi ser till att lyssna på dina drömmar och planer, för att sedan återkomma med rådgivning angående möjlighet, pris och tidsintervall.

Vi vill att du också ska vara nöjd med din renovering, därför ser vi alltid till att lyssna på er så att bygget blir exakt som du tänkt dig. Låt våra experter inom totalentreprenad i Stockholm hjälpa dig ta fram olika idéer, alternativ och kostnadsförslag, när vi åker hem till dig för en kostnadsfri inspektion av ditt projekt. Det är bara att kontakta oss angående ditt projekt så var vi det sedan därifrån.

 

badrumsrenovering
badrumsrenovering

Känn dig trygg med våra tjänster

Alla utbildningar och certifikat som krävs för att erbjuda renovering innehar vi, vilket betyder att du alltid kan känna dig trygg när du anlitar oss gällande din totalentreprenad i Stockholm. Det spelar ingen roll om du befinner dig i områden som Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Vi på Roseb AB hjälper dig gärna med all slags renovering och totalentreprenad i Stockholm med omnejd.

När du anlitar oss kan du känna dig lugn då vi innehar alla certifikat som krävs inom el och säkert vatten. Idag innehar vi VVS arbeten, behörig våtrum, byggkeramikrådet (BKR), Måleribranschens våtrumskontroll (MVK) och El arbeten (Säker el). Är du berättigad har du också möjlighet att få upp till 30 % ROT-avdrag genom att anställa oss när du letar efter totalentreprenad i Stockholm.

Det är bara skicka in ett mail till oss på info@roseb.se gällande ditt projekt och vad som ska genomföras, eller så kan du ringa direkt till oss på telefon: 08-17 90 90 eller mobil: 070-236 26 19. Skulle du ha några frågor gällande totalentreprenad i Stockholm är det bara fråga på. Våra duktiga specialister hjälper gärna till för att svara på alla tänkbara frågor du har.

TOTALENTREPRENAD I STOCKHOLM

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Totalentreprenad

Kontakta oss