Byta Tak Stockholm

Det spelar ingen roll om det är ett tak på en fastighet, en villa eller vad för slags byggnad det handlar om, våra specialister är kunniga inom alla olika slags byggnader och material och kan byta tak på de flesta byggnader och fastigheter. Vi har genomfört många framgångsrika projekt tillsammans med våra kunder, för att göra kunden så nöjd som möjligt när bygget väl är avklarat, oavsett om det handlar om tegel, plåttak eller andra typer av material på taket.

Vi utför Takbyte i hela Stockholm

Hos Roseb AB är alla våra takspecialister certifierade och experter på att byta tak och mer avancerande takbyten. Det kan vara svårt att hitta rätt företag när du ska byta tak i Stockholms områden som Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Genom våra år har vi fortsatt göra våra kunder nöjda när du byter ditt tak. Vi innehar säkerhetsutbildningar inom el, säkert vatten och liknande relaterade certifikat, därför kan du alltid känna dig säker när du anlitar oss. Skulle du vilja prata om projektet är det bara kontakta oss via kontaktformuläret, på mailadressen info@roseb.se eller telefonnummer: 08-17 90 90

BYTA TAK I STOCKHOLM

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert på ditt Takbyte

Kontakta oss