renovering av fönster

Fasadputs i Stockholm

Våra specialister inom fasadputs i Stockholm med omnejd tar hand om allt åt dig, så att du istället kan tänka på slutresultatet. Genom en grundläggande och kvalitativ fasadputs kan fastighetens skick hållas längre, samtidigt som byggnaden fräschas upp. Våra samarbetspartners och medarbetare har alla lång erfarenhet inom fasadputs och lämnar varje projekt i utmärkt skick.

Det kan vara svårt att hitta rätt företag när du ska putsa din fasad i Stockholms områden som Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Genom våra år har vi fortsatt göra våra kunder nöjda med deras fasadrenoveringar.

Kostnadsfri konsultation & inspektion av er Fasad

Det kan vara svårt att hitta rätt företag när du behöver en fasadläggare i Stockholms områden därför erbjuder vi just nu en kostnadsfri konsultation av ert projekt, vi har till och med möjlighet att åka hem till dig för en inspektion av taket och för att därefter ge tips och rådgivning gällande fasadrenoveringen. Vill du hellre prata med oss är vi även kontaktbara på telefon eller så kan du kontakta oss via våran mail info@roseb.se . Vi har möjlighet att anta projekt i Stockholm med omnejd.

Kontakta oss via telefon eller mail på:
Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

När bör fasaden putsas om?

Fasaden är fastighetens skydd mot vädret utanför. Skulle du märka att fasaden börjar brytas ned eller flagna är det dags för en fasadputs. Det kan även hjälpa till att undvika mer problematiska fasadrenoveringar som skapats från läckor, fuktskador eller andra problem. Att genomföra en fasadputs kan således undvika dyrare renoveringar. Våra erfarna och kunniga fasadputsare tar hand om hela projektet åt dig, för att säkerhetsställa ett bra och väl utfört resultat.

Kontakta oss via telefon eller mail på:
Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Frågor om Fasadputs?

Vi hjälper gärna till att du blir så nöjd som möjligt med den fasadputs som behöver utföras. Vi
använder oss alltid av högsta kvalité och säkerställer att du är nöjd med resultatet. Vi utför Fasadputs
i Stockholm med omnejd.

Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Lång Erfarenhet inom Fasadputs

Vi är experter inom Fasadputs och utför våra tjänster inom Stockholm området med omnejd. Idag kan våra erfarna medarbetare och samarbetspartners ta hand om er fasad, om det är dags för en renovering eller byte. Med erfarenhet, noggrannhet och varsamhet kan vi renovera fasader som varar länge.

Naturens påfrestningar kan bryta ned fasaden på byggnader och fastigheter, därför är det essentiellt att kontrollera fasaden titt som tätt. Vi utför fasadputs på fastigheter inom Stockholm området och våra experter inom fasadputs tar hand om hela projektet åt dig från början till slut.

Certifikat & Säkerhet

Vi innehar säker el, säker vatten och alla andra certifikat och utbildningar som krävs. Du ska känna dig trygg när du anlitar oss

Certifikat:

  • Behörig våtrum
  • Byggkeramikrådet (BKR)
  • VVS arbeten
  • Måleribranschens våtrumskontroll (MVK)
  • El arbeten (Säker el)

ÄR DU ROT BERÄTTIGAD?

Vi inkluderar 30% skattereduktion i din offert om du är berättigad för den tjänsten vi utför.

Takrenovering Broschyr

Construction-Brochure-Sample

Service-Brochure.PDF