info@roseb.se 08-179090

ROT-avdrag

Sedan starten 1995 har vi hjälpt kunder med fasad- & takrenovering och målning av fasader, tak & fönster och mycket mer inom renovering och bygg. De privatpersoner som är berättigade kan idag nyttja 30% ROT-avdrag från oss när vi hjälper dig med någon av dessa tjänster. Har du frågor angående avdraget kan du alltid kontakta oss över telefon, mail eller via vårt kontaktformulär.

Vad är ett ROT-avdrag?

Äger du eller bor du i en bostad kan du nyttja ett skatteavdrag när vissa tjänster ska utföras i ditt boende. ROT är helt enkelt en förkortning av Renovering – Ombyggnad – Tillbyggnad. Vi på Roseb AB erbjuder tjänster inom just detta och är du berättigad kan det inkluderas en 30% skattereduktion i din offert.

Vill du veta mer går det att nå oss på telefon, mail eller via vårt kontaktformulär. Vi utför alla slags renoveringar inom bostäder och ombyggnader som takarbete, fasadrenovering, fönsterrenovering, interiörmålning, takskottning, taksäkerhet. Vi har också möjlighet att utföra panelbyte, fasadmålning, fönstermålning och takmålning där vi använder lasyr, slamfärg och oljefärg. Ta kontakt med oss idag för en kostnadsfri offert eller rådgivning om ditt projekt. Vi utför våra tjänster i Stockholm, Eskilstuna, Västerås och Huddinge områden.

Vad som krävs av dig

Är du bostadsägare och nyttjar du ROT-avdraget behöver du bara betala 70% av arbetskostnaden, resterande 30% betalar Skatteverket. För att du ska kunna ta del av detta ROT-avdrag finns det några grundkrav som du behöver uppfylla:

● Du behöver vara minst 18 år gammal
● Du behöver betala skatt i Sverige
● Du behöver vara ägaren till fastigheten

 

 

Hur du nyttjar ditt ROT-avdrag

Är du ägaren till en fastighet, villa eller ett hus? Då är du berättigad till ett avdrag på 30% av arbetskostnaden, med ett värde upp till 50 000 kronor per år och person. Tar du del av våra tjänster på Roseb AB inkluderar vi avdraget i din offert åt dig. Du kan läsa mer om ROT-avdraget och vilka som är berättigade till detta på Skatteverkets hemsida, eller kontakta oss kostnadsfritt via vår mail info@roseb.se, vårt kontaktformulär eller på telefonnummer 08-17 90 90. och mobilnummer 070-236 26 19. Vi på Roseb AB är experter på att återställa fasader och tak genom en grundlig fasad- och takrenovering. Tack vare god noggrannhet, erfarenhet och varsamhet genomför vi en fräsch ombyggnad av din fastighet som varar i flera år framåt. Genom att nyttja ROT-avdraget har du möjlighet att sänka kostnaden på din offert och samtidigt njuta av en kvalitativ renovering av din bostad.

När du inte kan nyttja ROT-avdraget

Det finns tillfällen då du inte har möjlighet att utnyttja skattereduktionen. Hyr du till exempel fastigheten eller bostaden kan du inte använda avdraget. Det går inte heller att nyttja den om en kooperativ hyresrätt äger fastigheten. Du får inte heller använda avdraget om du har en enskild firma eller om du är delägare i andra bolagsformer, om byggarbetet skulle vara till för just företaget.
Vi på Roseb hjälper dig gärna med din ombyggnad eller renovering. Tillsammans med våra experter kan vi erbjuda en kostnadsfri konsultation av projektet och är du berättigad kan du i så fall nyttja ditt 30% ROT-avdrag. Kontakta oss om du har funderingar eller frågor på mail info@roseb.se, via vårt kontaktformulär eller på telefonnummer 08-17 90 90.

 

TAKBYTE I STOCKHOLM

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert på ditt Takbyte

Kontakta oss