AdobeStock_99112728-1030x687 (2)

Takläggare med lång erfarenhet i Stockholm

Roseb AB vill att alla våra kunder ska vara nöjda med sina tak, därför vet våra takläggare hur viktigt det är att ha en genomförd plan samt användning av bra och hållbart material. Våra takläggare är experter inom takläggning och takbyten och ser alltid till att lyssna på våra kunders önskemål gällande taket och planen inför ombyggnaden. Hos oss kan du få hjälp med Takbyte, Takrenovering, Taksäkerhet och Takläggning i Stockholm, Västerås och Eskilstuna. Du kan skicka ett meddelande till oss angående projektet, så kommer vi sedan att svara dig så snabbt som möjligt.

Kostnadsfri konsultation & inspektion av ert Tak

Det kan vara svårt att hitta rätt företag när du behöver en takläggare i Stockholms områden därför erbjuder vi  just nu en kostnadsfri konsultation av ert projekt, vi har till och med möjlighet att åka hem till dig för en inspektion av taket och för att därefter ge tips och rådgivning gällande takläggningen. Vill du hellre prata med oss är vi även kontaktbara på telefon eller så kan du kontakta oss via våran mail info@roseb.se . Vi har möjlighet att anta projekt i Stockholm med omnejd.

Kontakta oss via telefon eller mail på:
Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Vilka områden vi verksammar inom

Vi verksammar inom de flesta områdena i Stockholm. Hos oss kan du få hjälp med Takläggning, Takbyte, Takrenovering, Taksäkerhet i områden som i Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Du kan skicka ett meddelande till oss angående projektet, så kommer vi sedan att svara dig så snabbt som möjligt.

Kontakta oss via telefon eller mail på:
Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Frågor om Takrenovering?

Rådfråga oss gärna så hjälper vi till med att se till så att du ska bli så nöjd som möjligt med din Takrenovering. Vi utgår ifrån att använda oss av högsta kvalitet och säkerställer alltid att du ska bli nöjd. Vi utför Takrenovering i Stockholm med omnejd.

Tel: 08-17 90 90 / Mobil: 070-236 26 19
Email: info@roseb.se

Specialister inom takläggning & takbyte

Vi är specialister inom takläggning och takbyte och utför våra tjänster Stockholm, Eskilstuna och Västerås med omnejd och tar hand om hela projektet från början till slut. Våra takläggare har lång erfarenhet inom takläggning och takrenovering och vi tar hand om allt åt dig, så du istället kan fokusera på resultatet av renoveringen.

Certifikat & Säkerhet

Vi innehar säker el, säker vatten och alla andra certifikat och utbildningar som krävs. Du ska känna dig trygg när du anlitar oss

Certifikat:

  • Behörig våtrum
  • Byggkeramikrådet (BKR)
  • VVS arbeten
  • Måleribranschens våtrumskontroll (MVK)
  • El arbeten (Säker el)

ÄR DU ROT BERÄTTIGAD?

Vi inkluderar 30% skattereduktion i din offert om du är berättigad för den tjänsten vi utför.

Takrenovering Broschyr

Construction-Brochure-Sample

Service-Brochure.PDF