VÅR HISTORIA

Roseb Ab startades utav Bengt Rosén 1995 i Stockholm som ett takplåtsmålning företag. Med tiden som verksamheten växte så utökades även tjänsterna till all typ av takarbete. Fönster och fasadrenovering kom in i verksamheten 1997 och utgör våran huvudsysselsättning sedan dess. På vintern gör vi även interiörmålning och takskottning.

Idag är vi en fullservice tak- och fasadläggnings firma. Med ett stort utbud av tjänster som takrenovering, taksäkerhet, takmålning, fasadrenovering, fasadmålning, fönsterrenovering och totalentreprenad som kan garantera ett perfekt utförande varje projekt som vi antar. Vi utgår ifrån Stockholm, men idag utför vi våra tjänster i Stockholm, Eskilstuna, Västerås och Huddinge området.

VAD VI KAN

Vi är ett företag som har funnits i branchen sedan 1995. Vi satsar på hög kvalitet och nöjda kunder. Vår kompetens ligger inom Fasad- & Takrenovering samt målning av Tak, Fasader & Fönster. Det viktigaste för kvalitén är underarbetet och det kan vi. Vi målar träfasader, både med oljefärg, slamfärg och lasyr. I de fall panelbyte behövs så gör vi det också.

Vi är specialister på att återställa tak och fasader till ursprungligt skick genom en grundlig Fasad- eller Takrenovering. Med erfarenhet, noggrannhet och varsamhet ger vi utsidan av din fastighet en uppfräschning som varar länge.