Fönsterrenovering i Stockholm

Skulle du börja se sprickor i träet är det dags för en ommålning. Du bör regelbundet se över skicket på dina fönster, speciellt eftersom vädret sliter på fönstrets beläggningar. Vi använder oss av kvalitativ färg och arbetsprocess för att säkerställa att träet skyddas från fukt från Caparol. Vi utför Fönsterrenovering på byggnader och fastigheter i Stockholms området med omnejd. Vi har lång erfarenhet av fönster där vi tar hand om allting åt dig. Vi gör allt från: trälagning, omkittning, glasbyte, fönstermålning, träarbeten och nya tätningslister mm. Rådfråga oss gärna så hjälper vi till med att se till så att du ska bli så nöjd som möjligt med din fönsterrenovering. Vi utgår ifrån att använda oss av högsta kvalitet och säkerställer alltid att du ska bli nöjd.

fasadmålning-fönstermålning

Fönstermålning

På Roseb AB har vi lång erfarenhet utav fönstermålning och fönsterrenovering och fixar snabbt och enkelt fönster som håller länge. Vi ...

Läs mer

Fönsterrenovering

Vi gör allt inom fönsterrenovering: trälagning, omkittning, glasbyte (energibesparande, ljudisolerande glas), målning, träarbeten och nya tätningslister mm.

Läs mer