Fasadrenovering | Gösta tamms väg 16, Sollentuna | Roseb AB

”Vår tidigare fasad var felbyggd och saknade luftspalt vilket gjorde att det blev problem med fukt och mögel. Efter en besiktning stod det klart att vi var tvungna att totalrenovera. Vi tog in ett par offerter och Roseb gjorde både ett kunnigt intryck och lämnade bra offert.

Roseb rev stora delar av fasaden och den befintliga isoleringen, byggde upp en ny isolering och en ny modern fasad med luftspalt. De informerade oss kontinuerligt om var de var i renoveringsprocessen och om problem tillstötte. Jag kunde dessutom ringa förmannen när som helst och ställa frågor, även när han var på semester svarade han alltid.

Slutresultaten är perfekt, fasaden är mycket snyggare än efter förra renoveringen, Vi är supernöjda och rekommenderar gärna Roseb.”

– Johan Bevemyr

Fasadrenovering | Gärdesväg 9 Sollentuna | Roseb AB

”Vi bor i ett 20-talshus som inte hade fasadrenoverats sedan 60-talet. Vi förstod att vi behövde riva hela fasaden, tilläggsisolera och montera upp en ny fasad.

Som husägare är det svårt att veta vilken entreprenör man ska välja. Roseb var väldigt tydliga med alla delar i sin offert vilket gjorde det enkelt att förstå exakt vilka åtgärder som offerten inkluderade. De var vettiga att ha att göra med genom hela processen. När de under renoveringen såg att plåten på vår balkong behövde bytas var de noga med att förklara felet och lämnade en kompletterande offert som jag kunde ta ställning till.

Slutreslutatet är jättebra och jag kan rekommendera gärna Roseb för liknande jobb.”

– Monika Werthén