info@roseb.se 08-179090

Takläggare Eskilstuna

Vi på Roseb AB vet att det är viktigt att anlita rätt företag när det är dags för Takläggning projekt. Våra takläggare lyssnar alltid på våra kunder och dess önskemål, så att planeringen blir så bra som möjligt.  Roseb AB har alla utbildningar och certifikat som behövs när du behöver en takläggnings firma i Eskilstuna med omnejd. Vill du prata om projektet eller ta del av gratis rådgivning, är du varmt välkommen att kontakta oss på info@roseb.se eller över telefonnummer 08-17 90 90.

Ett kvalitativt och hållbart tak i många år

Ett kvalitativt och hållbart tak i många år Det är viktigt att ha ett bra byggt tak och det är just detta vi strävar efter på Roseb AB. Ett felbyggt tak eller problematik med taket kan innebära höga kostnader i slutändan, då mer problematiska renoveringar kan behöva göras. Det spelar ingen roll vad för slags fastighet, hus eller byggnad som takrenoveringen behöver genomföras på, våra renoverare arbetar alltid med att erbjuda bästa möjliga slutresultat. Vi kan utföra takrenovering på plåttak eller tegeltak, samt andra material av tak. Det är bara kontakta oss gällande en kostnadsfri rådgivning där vi går igenom projektet tillsammans.

plåttak
plåttak

Kostnadsfri rådgivning

Det är viktigt med bra kommunikation så att takbytet eller takläggningen blir så bra som möjligt. Vi är kontaktbara via telefonnummer 08-17 90 90 och mobilnummer 070-236 26 19, eller via vår mejladress info@roseb.se. Så fort du kontaktar oss besvarar vi din förfrågan så snabbt som möjligt. Har du frågor om takbytet eller renoveringen är det bara fråga, då vi gärna erbjuder dig rådgivning inför projektet. Vi kan också åka iväg till dig för att ta fram en tidsintervall och en prisplan gällande ditt takbyte eller din takläggning i Eskilstuna med omnejd.

Takläggare Eskilstuna

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Takläggning

Kontakta oss