info@roseb.se 08-179090

Takläggare Sollentuna

Behöver du ett nytt tak på ditt hem eller på dina kommersiella fastigheter? Låt våra takläggare Sollentuna göra jobbet. Roseb AB utför takläggning i Sollentuna till både privat- och företagskunder.

Våra takläggare har många års erfarenhet av att renovera och lägga tak. Vi använder oss av hållbara kvalitetsmaterial när vi arbetar, så att du som kund kan känna dig trygg med att jobbet alltid blir väl utfört. Hos oss kan du även få hjälp med tjänster som takbyte, takläggning och taksäkerhet. Dessutom samarbetar vi med CW Lundberg – en kvalitetsstämpel inom taksäkerhet.

​​Kostnadsfri konsultation & Inspektion av ert tak

Vi vet att det inte alltid är helt enkelt att hitta rätt takfirma bland det stora utbudet av takläggare i Sollentuna. Därför erbjuder vi för närvarande en kostnadsfri konsultation av ditt projekt, där vi även har möjlighet att göra ett besök ute hos dig för en takinspektion, samt för att ge tips och rådgivning inför takläggningen. Vi är alltid glada att komma ut och bedöma skicket på ditt tak och det kostar dig ingenting. Dessutom förbereder vi även en offert som matchar skicket på ditt tak. Du når oss på telefon eller mail. Vi antar projekt i Sollentuna med omnejd.

Certifikat & Säkerhet

Du kan känna dig helt trygg när du anlitar oss. Vi har säker el, säker vatten, samt samtliga certifikat och utbildningar som krävs för jobbet som ska utföras.

Certifikat: – Behörig våtrum – Byggkeramikrådet (BKR) – VVS arbeten – Måleribranschens våtrumskontroll (MVK) – El arbeten (Säker el)

 

Experter inom takläggning i Sollentuna

Varför välja Roseb AB som din takläggare i Sollentuna?

Det finns många bra anledningar till varför du bör överväga våra takläggare i Sollentuna när du ska byta eller renovera ditt tak.

plåttak
plåttak

Vi värdesätter kundnöjdhet

Vi gör alltid vårt yttersta för att ge bästa service och god vägledning för att du som kund ska känna dig trygg och nöjd under hela processen. Nöjda kunder ger dessutom ett stort lyft i form av arbetstillfredsställelse.

Vi levererar kvalitetsarbete

Vi är stolta över vårt arbete och de lösningar som vi erbjuder. Det gäller både i form av kvalitetsmaterial och i form av väl utfört arbete. Vi nöjer oss bara med det bästa.

Våra takläggare Sollentuna är experter inom området

Våra takläggare är experter inom takläggning och de har lång erfarenhet inom branschen. Alla anställda hos Roseb AB har också en grundlig utbildning i alla våra produkter.

Vilka områden vi är verksamma inom

Vi är verksamma inom hela Stockholm. Hos oss kan du få hjälp med Takläggning, Takbyte, Takrenovering, Taksäkerhet i områden som i Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Ta kontakt med oss angående projektet, så vänder vi tillbaka inom kort.

Är du ROT berättigad?

Vi inkluderar 30% skattereduktion i din offert om du är berättigad för den tjänsten vi utför.

Frågor eller funderingar kring takläggning?

Tveka inte att rådfråga oss om du har frågor eller funderingar. Vi finns här för att besvara alla de frågor du kan tänkas ha. Vi utför takläggning i hela Sollentuna.

 

Takläggare Sollentuna

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Takläggning

Kontakta oss