info@roseb.se 08-179090

Takläggare Täby

Roseb AB är din professionella takläggare i Åkersberga och vi utför takläggning till såväl privat- som företagskunder. Vi tillhandahåller kvalitetsarbete till konkurrenskraftiga priser och ser alltid till att följa avtal. Du kan alltid vara säker på att våra takläggare lever upp till kraven vad gäller kvalitet, hållbarhet och god ekonomi. Hos oss kan du få hjälp med allt inom tak som takbyte, taksäkerhet och takläggning. Vi samarbetar med CW Lundberg, vilket är en kvalitetsstämpel vad gäller taksäkerhet.

​​Kostnadsfri konsultation & Inspektion av ert tak 

Behöver du rådgivning inför takläggningen som ska utföras? Med mer än 26 års erfarenhet i branschen kan vi ge kompetent rådgivning och vägledning, hela vägen från projektstart till slutresultat. Vi lyssnar på dina önskemål och behov, och hittar alltid den bästa lösningen för dig och din ekonomi. Vi kommer gärna förbi och inspekterar ditt befintliga tak och ger samtidigt ett oförpliktande erbjudande på uppdraget. Med Roseb AB kan du säker på att få ett resultat av hög kvalitet – varje gång. Vi utför takläggning i hela Åkersberga. Ta kontakt med oss idag via telefon eller mail.

Certifikat & Säkerhet

Våra takläggare Åkersberga har alla certifikat och utbildningar som krävs.

Certifikat: – Behörig våtrum – Byggkeramikrådet (BKR) – VVS arbeten – Måleribranschens våtrumskontroll (MVK) – El arbeten (Säker el)

​​Kostnadsfri konsultation & Inspektion av ert tak

Vi vet att det inte alltid är helt enkelt att hitta rätt takfirma bland det stora utbudet av takläggare i Sollentuna. Därför erbjuder vi för närvarande en kostnadsfri konsultation av ditt projekt, där vi även har möjlighet att göra ett besök ute hos dig för en takinspektion, samt för att ge tips och rådgivning inför takläggningen. Vi är alltid glada att komma ut och bedöma skicket på ditt tak och det kostar dig ingenting. Dessutom förbereder vi även en offert som matchar skicket på ditt tak. Du når oss på telefon eller mail. Vi antar projekt i Sollentuna med omnejd.

Certifikat & Säkerhet

Du kan känna dig helt trygg när du anlitar oss. Vi har säker el, säker vatten, samt samtliga certifikat och utbildningar som krävs för jobbet som ska utföras.

Certifikat: – Behörig våtrum – Byggkeramikrådet (BKR) – VVS arbeten – Måleribranschens våtrumskontroll (MVK) – El arbeten (Säker el)

plåttak

Specialister inom takläggning i Åkersberga

Roseb AB är specialister på takläggning i Åkersberga. Kunden, kvalitet och rådgivning är en central del av vår vardag. Hos oss är ett avtal ett avtal och kundens önskemål och behov står alltid i centrum. Vi samlar på nöjda kunder och vi har alltid plats för en till. Du får inte bara ett bra jobb utfört, utan också ett jobb som varar i många år framöver. Vi är så säkra på vår kompetens att vi erbjuder ett attraktivt garantisystem för dig som kund. En takläggning ska hålla i många år och vårt garantiarbete finns till för att försäkra dig om detta.

 

Följande områden är vi verksamma inom

Vi är verksamma inom i stort sett hela storstadsområdet. Vi utför följande tjänster: Takläggning, Takbyte, Takrenovering, Taksäkerhet i områden som i Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Tveka inte att nå ut till oss angående ditt projekt, så återkopplar vi så snabbt vi kan.

Är du ROT berättigad?

Om du är ROT-berättigad för den tjänsten vi utför så inkluderar vi 30% skattereduktion i din offert.

Har du frågor om takläggningen?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har allmänna frågor om takläggningen eller om du vill få ett konkret och icke-bindande erbjudande på ett uppdrag.

 

Takläggare Täby

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Takläggning

Kontakta oss