Takläggning Stockholm

Vi är specialister på att återställa tak till ursprungligt skick genom en grundlig takläggning. Vi renoverar och lägger om tak i alla material. Allt från plåttak, tegeltak till betong och papptak. Våra medarbetare och samarbetspartners har alla lång erfarenhet av takläggning, där de alltid ser till att lämna varje projekt väl utfört. Vi utför också takmålningar och fasadmålningar. Hos oss kan du få hjälp med Takbyte, Takrenovering, Taksäkerhet och Takläggning i Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Du kan skicka ett meddelande till oss angående projektet, så kommer vi sedan att svara dig så snabbt som möjligt.

Anlita duktiga specialister inom takläggning

Vi innehar alla certifikat och utbildningar som krävs när det gäller takläggning i Stockholm och hjälper dig gärna vidare med ditt projekt. Ett tak som inte underhålls kan skapa dyra kostnader och därför är det alltid viktigt att ha ett hållbart tak. Hos oss kan du renovera plåttak, tegel och andra typer av material. Vi innehar säkerhetsutbildningar inom el, säkert vatten och liknande relaterade certifikat, därför kan du alltid känna dig säker när du anlitar oss. Skulle du vilja prata om projektet är det bara kontakta oss via kontaktformuläret, på mailadressen info@roseb.se eller telefonnummer: 08-17 90 90

 

takläggare
takläggare stockholm

Kontakta oss och beskriv projektet

Ju mer vi vet, desto bättre! Du har dessutom möjlighet att bifoga bilder i vårt kontaktformulär om du väljer att kontakta oss på det viset. Eller så skickar du ett mail till oss på mailadressen info@roseb.se. Vill du hellre prata med oss är vi även kontaktbara på mobilnummer: 070-236 26 19 och telefonnummer: 08-17 90 90. Behöver du takläggning i områden som Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje, Tyresö och Stockholm med omnejd, kan du enkelt ta kontakt med oss för en kostnadsfri rådgivning.

TAKLÄGGNING I STOCKHOLM

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Takläggning

Kontakta oss