Takmålning Stockholm

Plåttak kan ibland kan rosta rätt snabbt, men vi på Roseb AB kan vi lösa problemet smidigt åt dig. Anledningen till varför plåttak har möjlighet att rosta är att skyddsfärgen bryts ned eller flagnar, vilket är tecken på att det är dags för en takmålning. Rost kan leda till stora problem och kostnader, som till exempel vattenskador eller renoveringar och därför är det ytterst viktigt att genomföra takmålning när det väl behövs.

Anställ kvalificerade takmålare

Anledningen till att varför plåttak flagnar är att de oftast är fabrikslackerade med plastisol. Det betyder att taket som redan börjat flaga målas om med samma lack, där en ond cirkel därefter skapas. Vi på Roseb AB erbjuder takmålning i Stockholm med omnejd. Det är viktigt att anställa duktiga takplåtsmålare för ett ordentligt arbete och det är just sådana kompetenser vi har i vårt team. Vi arbetar med färg som håller mot de påfrestningar naturen skapar, vilket förlänger plåttakets livslängd (som även plånboken kommer uppskatta). Hos oss kan du anställa service inom takmålning i Stockholm, Västerås och Eskilstuna områdena. Vi använder oss av 1000 bar högtryckstvättar och kommer också anpassa oss efter konditionen av taket och kvarsittande färg. Vi ser till att grundjobbet blir genomfört, så all plastisol avlägsnas helt från taket. Vi på Roseb AB utför takmålning i Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö. Du kan kontakta oss direkt på hemsidan, maila eller ringa in till oss för kostnadsfri rådgivning.

Känn dig trygg när du anlitar oss

Det är viktigt att känna sig trygg när du anlitar någon som utför takmålning, så att arbetet faktiskt blir genomfört ordentligt och så att du är nöjd med projektet. Roseb AB innehar säkra vatten, el och andra utbildningar och viktiga certifikat, som El arbeten (Säker el), Måleribranschens våtrumskontroll (MVK), VVS arbeten, Byggkeramikrådet (BKR) och Behörig våtrum. Vi säkerställer alltid och använder oss av bäst kvalité, så att du blir nöjd med den takmålning i Stockholm med omnejd som vi erbjuder.

Känn dig trygg när du anlitar oss

Vi på Roseb AB vet hur viktigt ett grundligt arbete är, speciellt när det gäller takmålning. Plastisol, som ofta används på plåttak, är ett lack som behöver användas om och om igen och detta kan bli dyrt i genom åren. Genom grundmålning och användning av målarfärg som klarar naturen, kommer takets skick hålla många fler år.

Vi hjälper gärna till om du har frågor 

Att hitta rätt företag inom takmålning är inte alltid det enklaste. Vi finns här för dig om du har frågor gällande din takmålning i Stockholm. Du kan kontakta oss för kostnadsfri rådgivning eller skicka in ett meddelande om du har funderingar som du gärna behöver få besvarade. Vi kan allt inom takmålning och vill att våra kunder ska vara så nöjda som möjligt när projektet väl är avklarat. Hos oss kan du anställa takmålare i Norrmalm, Bromma, Östermalm, Kungsholmen, Täby, Solna, Åkersberga, Danderyd, Sollentuna, Lidingö, Djursholm, Nacka, Huddinge, Johanneshov, Haninge, Gustavsberg, Farsta, Skärholmen, Södertälje och Tyresö.

TAKMÅLNING I STOCKHOLM

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Takläggning

Kontakta oss