Takmålning Köping

Takmålning Köping

Dags för taket att få sig en rejäl ommålning? Tyvärr kan idag plåttak flagna eller rosta relativt snabbt, men vi på Roseb AB finns här för att hjälpa dig med problemet en gång för alla. Skyddsfärgen som lackeras på plåttak har lätt att flagna bort eller rosta och uppstår detta är det dags att måla om. Hanteras inte rost kan det leda till höga renoveringskostnader tack vare vattenskador eller andra problem. För att minska risken för detta är det således viktigt att måla om taket regelbundet.

Hållbar och kvalitativ målarfärg

Den största anledningen till varför plåttak brukar flagna eller rosta, är eftersom de lackeras med plastisol. När taket börjar flagna målas det om med samma skyddslack, vilket i sinom tid också kommer börja flagna och rosta. Istället för att lackera om med plastisol använder vi målarfärg som klarar naturens krafter. Detta förlänger också plåttakets livslängd och du kommer inte behöva måla om taket lika många gånger.

Det är viktigt att anställa takplåtsmålare som utför ett ordentligt arbete och hos oss på Roseb AB hittar du specialister som dessa. Vi erbjuder idag takmålning i Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar och Västerås med omnejd. Vi kan hjälpa dig att måla om ditt tak, för ett hållbart resultat som klarar av vädret från naturen. Vet du själv inte vad som behöver göras eller har du frågor gällande ommålningen kan du alltid ta kontakt med oss. Vi kan även åka iväg till dig gällande en riskanalys av taket, där vi kan ta en titt på projektet tillsammans.

Kostnadsfri rådgivning och konsultation

Du kan kontakta oss via vårt telefonnummer 08-17 90 90 eller mobilnummer: 070-236 26 19. Det går också bra att skicka in ett mail till info@rosen.se eller via ett meddelande i vårt kontaktformulär på hemsidan. Vi kan hjälpa dig om du har några frågor gällande din takmålning och vi kan även åka iväg till byggnaden fysiskt för en kostnadsfri konsultation. Vi på Roseb AB erbjuder takmålning i Västmanland med omnejd och bor du i städer som Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar eller Västerås kan vi absolut hjälpa dig.

När du anlitar oss kan du känna dig trygg när du tar del av våra tjänster. Vi har alla viktiga certifikat som krävs, som till exempel säker el, måleribranschens våtrumskontroll, VVS arbeten och byggkeramikrådet samt behörig våtrum. Våra målare använder 1000 bar högtryckstvättar, som då tar bort all plastisol från taket. Därefter målas det om med målarfärg som klarar av naturen så att du därefter får ett mer hållbart resultat.

Genomförlig och grundlig takmålning

Vi vet hur viktigt det är att taket målas rätt från början och att rätt målarfärg används. Vi på Roseb AB vill att våra kunder ska vara så nöjda som möjligt och därför vill vi också använda bäst material av högsta kvalité. Idag utför vi takmålning i Västmanlands orter som Arboga, Fagersta, Hallstahammar, Kungsör, Köping, Norberg, Sala, Skinnskatteberg, Surahammar och Västerås. Vi erbjuder också
service i Södermanland och Stockholm med omnejd. Du kan ta kontakt med oss direkt på hemsidan via vårt kontaktformulär eller vår email. Det går också att ringa till oss på mobilnummer: 070-236 26 19 eller telefonnummer 08-17 90 90. Vill du att vi åker förbi till er byggnad eller fastighet kan vi också göra detta. Då kan vi prata om projektet, pris och tidsintervall gällande den takmålning du behöver genomföra.

TAKMÅLNING I KÖPING

 

Du kan ta kontakt med oss på telefon, mail eller skicka ett meddelande via vårt kontaktformulär. Det går att ringa oss direkt på telefonnummer: 08-17 90 90 eller via vår mailadress är info@roseb.se.

KONTAKTA OSS

Roseb AB

 

Telefon: 08-17 90 90
E-post: info@roseb.se

 

Adress:
Birger Jarlsgatan 111
113 56 Stockholm

Få en gratis offert för Takmålning

Kontakta oss